Група П-15 на виставі «Увертюра до побачення»

10 травня 2017 року  наша  група  відвідала Національний академічний драматичний  театр ім. Івана Франка.

Цього разу ми переглянули виставу «Увертюра до побачення» за новелою І.Франка  «Сойчине крило», у якій змальована тяжка жіноча доля. Головна героїня помилилася у своєму життєвому виборі, і це призвело до тяжких моральних наслідків та фізичних страждань. Щоб відволіктися від негативних переживань героїня згадує своє перше кохання і пише йому листа.

 Як тільки з’явився  на камерній  сцені герой (народний артист України Остап Ступка), почалася дія  і ти вже забуваєш про все. Разом з персонажами  смієшся й плачеш, любиш, сумуєш, радієш й сумніваєшся. 

Час пролетів непомітно. Вертатися додому зовсім не хотілося. Ми перебували у якомусь піднесеному й мрійливому настрої. Невже можна так чудово грати – зовсім як у житті? Гра акторів нас вразила. Також вдало підібрана музика допомагала нам відчути  переживання героїв.

 Але хотілося б порадити тим, хто хоче переглянути цю виставу, що перед нею варто прочитати або повторити сюжет новели, тому що  вистава може здатися незрозумілою, якщо не знати, про що йдеться у творі І.Франка. 

Нам усім сподобалася поїздка в театр. Ми залюбки будемо продовжувати культурно розвиватися і відвідувати театри з нашим викладачем Лесею Миколаївною.