Зустріч з практикуючим адвокатом та помічником адвоката

З метою формування правової культури студентів 31 травня 2017 року відбулася зустріч студентів групи П-21і з практикуючим адвокатом Мороз Юлією Анатоліївною і помічником адвоката Шакіровою Анастасією Юріївною.

В ході заходу Мороз Ю.А і Шакірова А.Ю. розповіли студентам про свій шлях до адвокатури, основні напрямки діяльності адвоката, про проблеми, з якими стикається адвокат при здійсненні своїх повноважень. В ході спілкування студенти задавали безліч питань, на які були дані аргументовані відповіді. Розповідь дуже оживили приклади з юридичної практики. Вони допомогли студентам зануритися в свою майбутню професію.

 

Також було підкреслено, що успішність юридичної діяльності багато в чому залежить і від теоретичної підготовки: якщо немає бази, знайти потрібні нормативні правові акти і зрозуміти їх зміст дуже складно.

 

Зустріч пройшла дуже продуктивно, адже студенти дізналися багато нового і цікавого про роботу адвоката. Студенти та куратор групи Забарна Н.Р. подякували гостям за цікаву та корисну бесіду, а вони, в свою чергу, побажали студентам працьовитості та успіхів у майбутній професійній діяльності.

 

Студентка Гатченко К.О.