25 червня – День молоді

День молоді символізує юність, енергію, початок, запал, натхнення, самоствердження й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення.

Адже молодь - це невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело пошуків  і реалізації найсміливіших сподівань. 

День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 «Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599» і відзначається щорічно в останню неділю червня.

 День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. 

Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Ви – творці сьогодення та майбутнього. Тому з нагоди свята бажаємо всім   творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа. Твердо знайте:  молодість  -  не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!