Неймовірна екскурсія у м.Львів

  Ми, студенти груп П-11і, П-13, П-15, Ф-12 найкращого коледжу, 21 квітня 2017 року відвідали чарівне місто Львів. 

   Коли приїхали до місця призначення, нас, на жаль, зустрів дощ, але як сказав нам наш екскурсовод: «Не засмучуйтесь через дощ, адже Львів – це як маленький Лондон». 

   Ми відвідали дуже багато цікавих місць. Були в Домініканському соборі, де набралися духовної енергії. Звідти далі мандрували Львовом. Наступною нашою зупинкою було підземелля при цьому соборі, яке приховувало в собі безліч таємниць та загадкових історій. 

   Одним з найцікавіших музеїв був Аптека-музей «Під чорним орлом». Він працює як звичайна аптека, але тут зібрано аптечний посуд, таблеткові машини різних віків, середньовічні гербарії, кам’яні ступки та безліч інших цікавих предметів. 

   Під час прогулянки площею Ринок  нас заманила своїм неймовірним, запашним ароматом  копальня кави. Як тільки ми зайшли, відчули цей запах, то відразу неначе прониклися духом старого міста, його історією, емоціями, загадковістю та традиціями. 

   Відвідали також Львівську майстерню шоколаду. Цей заклад просто неймовірний. У нас не було слів, лише море вражень та емоцій. Це місце для справжніх любителів шоколаду. Там кожен знайшов смаколики для себе та своїх рідних. 

   Також ми мали змогу просто гуляти містом, роздивлятися всі будівлі, побачити всі цікаві куточки і навіть поспілкуватися з корінними львів’янами, які розповідали нам щось захоплююче про це місто – місто Левів. 

   А ви щось знаєте про Личаківське кладовище? А ми там були! На цьому цвинтарі похована тільки «еліта»: культурні діячі, політики, деякі спортсмени, письменники, оперні співаки, композитори та інші. Це були такі люди, як: Іван Франко, Соломія Крушельницька, Віктор Чукарін, Станіслав Людкевич, Маркіян Шашкевич, Володимир Барвінський, Ігор Білозір, Володимир Івасюк, Марія Кропивницька… 

   А ще ми бачили Львів з гори Високий Замок. Краєвид просто неймовірний, немов Львів у твоїх долонях. А ще було приємно бачити, що його найвищу точку прикрашав прапор нашої держави. 

   Завдяки цій поїздці ми всі ще більш подружилися, стали ближчими та зрозуміли, що Ірпінський державний коледж економіки та права – це одна велика родина. Ми знайшли собі ще знайомих, товаришів та справжніх друзів. 

   Також ми хочемо подякувати викладачам, які організували цю неймовірну поїздку, цю захоплюючу подорож. Дякуємо Наталії Володимирівні та Лесі Миколаївні! Дякуємо місту Львів за теплий прийом!

Бондаренко Анна, студентка групи П-11і