РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ "НАЙКРАЩА СМАЧНА ТА КОРИСНА СТРАВА"

Актуальною для України є проблема скорочення тривалості життя працездатного населення.

На сьогодні стан культури харчування в нашій країні за оцінками різних експертів є проблематичним, оскільки обумовлений великою кількістю об’єктивних і суб’єктивних факторів: фінансове становище населення, рівень розвитку законодавчої бази галузі харчування, структура та якість послуг сфери харчування та використання нових технологій, недосконалість захисту прав споживачів послуг галузі харчування, низький рівень конкурентоздатності вітчизняних компаній у сфері виробництва, переробки продуктів харчування, недостатній рівень кадрового та наукового забезпечення ринку харчування, нездорові звички в харчуванні українців, якість харчових продуктів, диспропорції в структурі споживання.

На думку викладачів циклової комісії фінансово-економічних дисциплін, головний чинник – це низький рівень культури харчування населення в Україні. Тому, щоб привернути увагу студентів Ірпінського державного коледжу економіки та права на дану проблему, в рамках тижня циклової комісії 26 жовтня 2016 року був проведений конкурс "Найкраща смачна та корисна страва". Членами журі були викладачі та студенти спеціальностей «Фінанси і кредит», «Бухгалтерський облік», «Фінанси, банківська справа та страхування». Страви оцінювалися за чотирма критеріями: смак, корисність, презентація та вартість. Основної метою даного заходу було звернути увагу студентів, що раціонально харчуватися корисно, смачно і недорого.

 

Деміденко Л.С.

 

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ 

"НАЙКРАЩА СМАЧНА ТА КОРИСНА СТРАВА"

Найкраща група

Місце

Група

Страва

Бали

І

Ф-21і

Корисні цукерки

127

 

 

Еліксир збагачення

114

 

 

Сливовий кисіль

131

 

 

Разом

372

ІІ

Ф-11і

Запечений гарбуз

164

 

 

Гарбузово-яблучне суфле

178

 

 

Разом

342

ІІІ

Ф-31і

Курка з овочами

152

 

 

Імбирний напій

141

 

 

Разом

293

IV

Ф-12

Курячий рулет

146

 

 

Узвар з анісом

139

 

 

 

287

V

Ф-13

Морквяний торт

164

VI

Ф-24

Вінегрет

154

VII

О-11

Шарлотка

148

VIII

Ф-22

Рис «Al dente»

116

 

НАЙКРАЩА СТРАВА

Місце

Група

Страва

Бали

І

Ф-11і

Гарбузово-яблучне суфле

178

ІІ

Ф-13

Морквяний торт

164

ІІ

Ф-11і

Запечений гарбуз

164

ІІІ

Ф-24

Вінегрет

154

IV 

Ф-31і

Курка з овочами

152

V

О-11

Шарлотка

148

VI

Ф-12

Курячий рулет

146

VII

Ф-31і

Імбирний напій

141

VIII

Ф-12

Узвар з анісом

139

ІХ

Ф-21і

Сливовий кисіль

131

Х

Ф-21і

Корисні цукерки

127

ХІ

Ф-22

Рис «Al dente»

116

ХІІ

Ф-21і

Еліксир збагачення

114